Tekstgrootte: A  A  A 

van de Veldelaan 972
1816 PZ Alkmaar
Telefoon 088-5599500 (bereikbaar tussen 7.00-20.00 uur)
E-mail: respijthuis-alkmaar@zorgcirkel.com
van de Veldelaan 972 - 1816 PZ Alkmaar
Telefoon 088-5599500 (bereikbaar tussen 7.00-20.00 uur)
E-mail: respijthuis-alkmaar@zorgcirkel.com
"Ik kan niet anders zeggen; Het Respijthuis is een geweldig logeerhuis, een waar paradijs voor degene die daar mogen vertoeven. "Tekstgrootte: A  A  A 

Laptops voor Stichting Dionne en duofiets voor Respijthuis

Sponsoren Lichtjesavond Alkmaar en Lions Alkmaar maken het mogelijk

Duofiets voor Respijthuis Alkmaar ALKMAAR - De sponsoren en deelnemers van Lichtjesavond Alkmaar, waaronder de Rabobank Alkmaar, Theo Schilder en Lions Alkmaar, hebben zich het afgelopen jaar hard gemaakt voor twee goede doelen: Stichting Dionne en Respijthuis Alkmaar. Beide stichtingen hadden een concrete wens om het goede werk dat zij met vele vrijwilligers leveren nog beter te kunnen doen. Laptops en PR-materiaal voor Stichting Dionne en een duofiets voor Respijthuis Alkmaar. Met de opbrengst van Lichtjesavond Alkmaar is dit mogelijk geworden.

Stichting Dionne biedt een helpende hand aan ouders/verzorgers van ernstig en/of langdurig zieke kinderen. Denk aan praktische hulp zoals huishoudelijke taken, kinderen van school halen en het doen van bijvoorbeeld de wekelijkse boodschappen. Naast deze praktische zaken biedt Stichting Dionne ook ondersteuning tijdens moeilijke gesprekken met de (kinder)arts of simpelweg een plek waar je je hart kunt luchten in een zware periode. Weten wat Stichting Dionne nog meer doet? Kijk dan op www.stichtingdionne.nl.

Respijthuis Alkmaar

In het Respijthuis Alkmaar kunnen mensen logeren die zorg nodig hebben. Volwassenen met een chronische ziekte of mensen die na een ziekenhuisopname willen aansterken. Mensen kunnen in het Respijthuis particulier verblijven, óf met een indicatie. Een dagdeel; ochtend, middag of een avond is ook mogelijk. In het Respijthuis Alkmaar zijn ruim 65 vrijwilligers betrokken om gasten en mantelzorgers te ondersteunen. 

Lions Alkmaar

Lionsclub Alkmaar organiseert de betoverende avondvaartocht 'Lichtjesavond Alkmaar' door de sfeervolle grachten van Alkmaar. Een fantastisch jaarlijks terugkerend evenement waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat. Ook sponsor worden? Kijk dan op www.lichtjesavondalkmaar.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht