Tekstgrootte: A  A  A 

van de Veldelaan 972
1816 PZ Alkmaar
Telefoon 088-5599500 (bereikbaar tussen 7.00-20.00 uur)
E-mail: info@respijthuis-alkmaar.nl
van de Veldelaan 972 - 1816 PZ Alkmaar
Telefoon 088-5599500 (bereikbaar tussen 7.00-20.00 uur)
E-mail: info@respijthuis-alkmaar.nl
"Ik gun het alle mantelzorgers, we hebben immers een zware taak die we vanzelfsprekend met liefde verrichten. Maar af en toe een periode zonder zorg maakt dat we het volhouden!"Tekstgrootte: A  A  A 

Actualiteiten

Het Respijthuis opent voorzichtig de deuren in aangepaste vorm i.v.m. de corona-crisis

27-05-2020 - Het Respijthuis Alkmaar opent voorzichtig de deuren voor onze gasten met een kleine zorgvraag. Op dit moment kunnen wij maximaal 2 gasten in dezelfde periode ontvangen. Wilt u gebruik maken van het Respijthuis dan kunt u het beste contact opnemen met de Zorgbemiddeling 0885591307.

Het Respijthuis Alkmaar maakt deel uit van De Zorgcirkel. Rond het coronavirus volgen wij de protocollen en richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD. Wij realiseren dat dit een bijzondere en vervelende situatie is. Op  www.zorgcirkel.nl/corona leest u welke maatregelen gelden bij De Zorgcirkel.

We doen ons uiterste best iedereen zo goed mogelijk te informeren. Bekijk het LIVEBLOG van De Zorgcirkel:  www.zorgcirkel.nl/nieuws/liveblog voor de meest actuele informatie en maatregelen rondom Corona die voor cliënten, bezoekers, familie en medewerkers van belang zijn. 


Het Respijthuis sluit de deuren i.v.m. corona-crisis

Het Respijthuis Alkmaar maakt deel uit van De Zorgcirkel. Rond het coronavirus volgen wij de protocollen en richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD. Wij realiseren dat dit een bijzondere en vervelende situatie is en hopen dat de maatregelen van korte duur zijn. Op www.zorgcirkel.nl/corona leest u welke maatregelen gelden bij De Zorgcirkel.

Lees verder


Artikel in het Noord-Hollands Dagblad

Op 23 januari verscheen er een mooi artikel over het Respijthuis in het Noord-Hollands Dagblad.

Klik op de afbeelding om de vergroting te openen en het artikel te lezen.


Het Respijthuis voegt zich bij De Zorgcirkel

Met de start van 2020 hoort Het Respijthuis Alkmaar bij De Zorgcirkel. Onder de vleugels van deze specialist in ouderenzorg, -behandeling en –revalidatie zetten wij onze werkzaamheden voort. Men zal weinig merken van de overname, want we werkten al nauw samen en onze naam, contactgegevens, medewerkers en vrijwilligers blijven hetzelfde. 
 
Zorgmanager Petra Oxfoort: “We maakten al volop gebruik van de thuiszorg van De Zorgcirkel en zijn erg blij dat we onze continuïteit zeker kunnen stellen. Zo kunnen we ons streven om mantelzorgers te ontlasten blijven voortzetten en in de toekomst nog meer gasten ontvangen.”


Slaapwachten en zorgvrijwilligers gezocht

De mooie maanden komen er weer aan en dat betekent dat ook onze vrijwilligers van deze dagen gaan genieten. Zowel in het Respijthuis als in hun vrije tijd. Ook de mantelzorger grijpt deze mooie tijd aan om er op uit te gaan en dat betekent gezellige drukte in het Respijthuis.

Om onze gasten een fijn verblijf te geven, zijn wij op zoek naar jou! Ben jij diegene die onze gasten en hun naasten een lach op hun gezicht gunnen door er gewoon voor hun te zijn, dan ben je bij ons op het juiste adres. "Geluk zit verstopt in kleine zaken die ieders hart positief raken"

Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek en proef de sfeer van ons fijne huis in een prachtige omgeving. Wij verzekeren je een warm welkom!
Interesse? stuur een mailtje naar info@respijthuis-alkmaar.nl